Magazin > VIP
16 ogledov

Johnny in Vanessa končujeta razmerje

Johnny Depp Vanessa Paradis EPA
Po poročanju ameriških medijev naj bi razpadlo še eno zvezdniško razmerje. Tokrat gre za Johnnyja Deppa in Vanesso Paradis, ki sta bila skupaj štirinajst let.

Kot je za spletni portal RadarOnline.com povedal neimenovani vir, med Johnnyjem in Vanesso že lep čas ni tako, kot bi moralo biti. Parček se po besedah vira ves čas prepira in resno razmišlja o koncu štirinajstletne zveze. "Johnny se je že posvetoval z odvetniki, kako bi bilo najbolje končati razmerje z Vanesso. Ne želi medijskega pompa, želi si le mirno prekinitev. Čeprav nista poročena, pa imata skupaj otroke, zato mu ni lahko," je o igralčevih občutkih povedal bližnji prijatelj. Glede na to, da sta skupaj preživela toliko let, naj bi bila Vanessa upravičena do polovice Johnnyjevega premoženja.

Novica o njunem razhodu je vsekakor velik šok, saj sta bila zvezdnika vedno videti zelo srečna. 48-letni Johnny je še pred kratkim v intervjuju za revijo OK! povedal, da je Vanessa ženska njegovih sanj, ter da je to vedel takoj, ko je spoznal leta 1998. Par ima skupaj dva otroka, dvanajstletno hči  Lily-Rose in devetletnega sina Jacka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.