Magazin > VIP
54 ogledov

Joka na domovih slavnih ne zmanjka

Nicole in Joel se veselita novega družinskega člana.
1/25
Žurnal24 main
Ko je Gwyneth Paltrow pred štirimi leti povila hčerko Apple, je sprožila pravi val ogorčenja zaradi izbire imena. Tudi letošnje leto je bilo polno otroškega joka in zanimivih imen.

Zuma Nesta, Harlow Winter Kate, Knox Leon, Bronx Mowgli. To je le nekaj imen, o katerih bomo še veliko slišali. Mogoče samo zato, ker imajo slavne starše, mogoče zato, ker bodo sami poskrbeli, da se bo o njih govorilo.

Na začetku januarja je svojega tretjega otroka povila modna kreatorka in hči Beatla Paula McCartneyja Stella McCartney. Po hčerki in sinu je rodila drugega sina, ki ga je poimenovala Beckett Robert Lee Wilis. Avstralska igralka Toni Collette je le dan za McCartneyjevo rodila hčerko Sage Florence.

Prvi vrhunec leta povezan s slavnim naraščajem je prinesel drugi januarski konec tedna. Nekoč najboljša prijateljica Paris Hilton Nicole Richie in njen spremljevalec Joel Madden sta postala starša male Harlow Winter Kate. Le dan mlajši je Max Liron, sin pevke Christine Aguilera. Obe presrečni mamici zatrjujeta, da sta jima otroka spremenila življenje na boljše. Christina menda že razmišlja o bratcu ali sestrici za malega Maxa.


Max in Emme sta se prvič predstavila svetu na naslovnici revije People.

 
Med zvezdniškimi otroci je vedno več dvojčkov. Leto 2008 si bomo zagotovo zapomnili po rojstvu štirih parov dvojčkov. Februarja je svoja prvorojenca povila Jennifer Lopez . Z možem Marcom Anthonyjem sta ju poimenovala Max in Emme . Par, ki je imel nekaj težav pri zanositvi, si želi družino še razširiti.

Prvega otroka je rodila tudi filmska igralka Halle Berry . Z manekenom Gabrielom Aubryjem , s katerim sta par zadnja tri leta, sta hčerki dala ime Nahla Ariela Aubry . Hčerko ima tudi igralec Vin Diesel . Dieselu je uspelo storiti nekaj, kar večini hollywoodskih zvezdnikov ne uspe. Rojstvo Hanie Riley je kar dva meseca ostalo skrivnost. Tretjega sina Ignatiusa Martina je aprila rodila oskarjevka Cate Blanchett .

Junij bo za vedno ostal poseben mesec za Jessico Albo , Tori Spelling in Jamie Lynn Spears . Vse tri so rodile deklice. Honor Marie je le dan starejša od drugorojenke Tori Spelling Stelle Doreen . Največ razburjenja javnosti je povzročila prav mlajša sestra Britney Spears. Decembra 2007 je odjeknila novica, da je takrat 16-letna Jamie Lynn noseča. Oče male Maddie Briann , ki se je rodila 16. junija, je sedaj 19-letni Casey Aldridge .

Najbolj težko pričakovani naraščaj leta smo dočakali julija. Prva je rodila Avstralka Nicole Kidman , ki se je več let trudila, da bi zanosila. Mala Sunday Rose je prijokala na svet dve leti po poroki oskarjevke in country pevca Keitha Urbana . Na isti dan je postal očka igralec Matthew McConaughey . S partnerico Camillo sta dobila sina Levija Alvesa .

Angelina in Brad z njunina najmlajšima otrokoma.

 
Vrhunec leta pa je napočil 12. julija. Svetovna pozornost se je usmerila v francosko Nico, kjer sta na veselje staršev pa tudi zdravniškega osebja na svet prijokala Knox Leon in Vivviene Marcheline . Težko pričakovana dvojčka sta se pridružila Maddoxu, Zahari, Paxu Thienu in Shiloh Jolie-Pitt. Ponosna starša Angelina Jolie in Brad Pitt sta tudi tokrat prve fotografije dvojčkov prodala za mastne denarce, ki so šli v dobrodelne namene. Reviji People in Hello! sta plačali 14 milijonov dolarjev.

Za starševstvo se je odločil tudi pevec Ricky Martin . Želja je bila tako velika, da se je odločil, da mu bo otroka donosila nadomestna mati. V začetku avgusta sta se mu rodila sinova Valentino in Matteo , ki ju je nedavno pokazal javnosti. Odločitev za otroka je dozorela tudi v pevcu Clayu Aikenu . Sina Parkerja ima s prijateljico Jaymes Foster , s katero bosta otroka skupaj vzgajala. Clay je le mesec dni po rojstvu sina priznal, da je homoseksualec.

Drugega sina sta pozdravila tudi Gwen Stefani in Gavin Rossdale . Poimenovala sta ga Zuma Nesta Rock Rossdale . Pet dni za Zumo je mali Curtis Muhammad razveselil Lailo Ali , hčerko Muhameda Alija. Na isti dan sta rodili igralka Minnie Driver in operna pevka Ana Netrebko . Njuna sinova imata zanimivi imeni. Igralkin sin je Henry Story , pevkin pa Tiago Arua .

Po ločitvi od Ume Thurman je Ethan Hawke našel srečo z varuško svojih dveh starjših otrok Ryan. Svojo srečo sta kronala s poroko in rojstvom hčerke Clementine . Drugo hčerko je dobil tudi igralec Matt Damon . Isabelli se je pridružila Gia Zavala .

Družino je povečal tudi igralec Mark Whalberg . Z dolgoletno spremljevalko Rheo sta povila sina Brendana Josepha . Dvojno srečo je dočakala tudi Elvisova hči Lisa Marie Presley . Starejšima otrokoma iz prvega zakona sta se pridružili sestrici Harper in Finley . Po sinu Oscarju je drugega sina Felixa rodila igralka Gillian Anderson .

Ashlee in Pete sta želela sinu dati prav posebno ime. © Flynet/JLP

V začetku novembra so se veselili tudi v družini Adama Sandlerja . Mali Sadie se je pridružila sestrica Sunny Madeline . Le nekaj dni za Sunny je na svet prijokala Willow Katherine , hčerka igralke Michelle Monaghan . Težko pričakovano novico o naraščaju Ashlee Simpson in Peta Wentza smo dočakali 20. novembra. Par, ki se je v začetku leta poročil, je za sina izbral prav posebno ime, Bronx Mowgli . Eno izmed popularnejših imen za punčke je Willow. Član skupine Take That Mark Owen je svoji hčerkici dal ime Willow Rose .

Očka je postal tudi bivši mož Angeline Jolie Jonny Lee Miller . Millerju in njegovi ženi Michele Hicks se je v začetku decembra rodil sin Buster Timothy . Drugega sina Naviyda Elyja je dobil tudi pevec Usher . Le tri dni za Naviydom, 13. decembra, je na svet prijokal drugi sin avstralske igralke Naomi Watts .

Starši so letos postali tudi Eric Mabius iz serije Grda račka, ki je dobil sina Rylana Jaxsona , Nigel Barker , modni fotograf in sodnik v oddaji Ameriški topmodel, ki je postal očka hčerke Jasmine Ines , igralka Amy Poehler , ki je rodila sina Archibalda "Archieja" Williama Emersona in igralka Gena Lee Nolin , ki je rodila hčerko Stello Monroe . Raper Lil' Wayne je dobil sina Dwaynea , Jodie Sweetin hčerko Zoie Laurel May , Jack Black pa sina Thomasa Davida . Med igralci je štorklja obiskala tudi Chrisa Notha , ki je dobil sina Oriona Christopherja in Courtney Thorne-Smith , ki ima sina Jacoba Emersona . Brooke Burke in David Charvet pa sta družino povečala za hčerko Shayo .

Za zvezdniški naraščaj se tudi v prihodnje ni bati. Vsak čas naj bi rodili igralki Rebecca Romijin in Jennifer Garner . Leta 2009 pa bo otroški jok odmeval na domovih Julie Bowen , Dava Grohla , Charlieja Sheena , Alyson Hannigan , Jenne Jameson, Josha Hollowayja, Anne Heche , Kelly Rutherford , Parminder Nagra , Cobie Smulders , Carsona Dalyja in Tobeyja Maguiera . In prepričani smo, da še kje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.