Magazin > VIP
8332 ogledov

Joker Out: Bojan Cvjetićanin po koncertu na Hrvaškem krvav

joker out Epa
Zagreb se je tresel!

joker out | Avtor: Facebook/Gregor Zalokar Facebook/Gregor Zalokar
Skupina Joker Out je ta vikend v Zagrebu nastopila kot predskupina benda Buč Kesidi. "Slovenci so naredili šov, še posebej so razveselili številne oboževalke, ki so pevcu, sodeč po fotografijah, v nekem trenutku uspele raztrgati rokav srajce, ki je nato odletel mednje. Slovencem so poklonile rožo in zdi se, da so Hrvatice nore na mlade rockerje," je zapisal Index.

Po koncertu so zaokrožila poročanja, da je Bojan Cvjetićanin poškodovan. Skupina se je na govorice o Bojanovi praski odzvala. "Bojan si je včeraj odtrgal rokave in jih vrgel v množico. Vidimo, da se okoli tega širi veliko zgrešenih informacij in negativnosti ... tudi praska se je zgodila po nesreči in je popolnoma nenevarna," so zapisali na Twitterju, kjer se jim je za dodatne informacije zahvalilo več zaskrbljenih sledilcev.

Obrnili smo se na tiskovnega predstavnika skupine, Gregorja Zalokarja, ki je za naš medij povedal, da je Bojan šele tik pred nastopom opazil, da so molji napadli njegovo srajco. "Malo je prikrojil rokava in ju utrgal, ter kot del šova vrgel med publiko, po šovu pa je bil nekaj popraskan, ne vemo še, ali od vrtnice ali se je kam naslonil. Skratka, veliko drame za nič, nihče ga ni napadel, super smo se imeli, res top koncert in publika. Na Hrvaškem po mojem od Predina niso tako veselo in množično peli v slovenščini."

Kmalu bodo v slovenščini očitno peli tudi na Otoku. Skupina je namreč najavila, da bodo zelo kmalu znani datumi koncertov, ki jih bodo imeli v Veliki Britaniji!

joker out | Avtor: Facebook/Gregor Zalokar Facebook/Gregor Zalokar

Komentarjev 5
  • Ender3 13:38 29.maj 2023.

    Joker out ? Halooo kaj pa imajo oni za pokazat. Zgolj samopromocijo.

  • Anja1956 07:51 29.maj 2023.

    Ne more Srbijanc peti hrčkom !