Magazin > VIP
37370 ogledov

Jon Bon Jovi: Drame v družini enega najbolj slavnih rockerjev vseh časov

jon bon jovi Profimedia
Težki trenutki družine pevca skupine Bon Jovi.

Sin pevca Jona Bon Jovija, Jake Bongiovi, in igralka Millie Bobby Brown bosta po treh letih zveze stopila pred oltar. Oba sta še zelo mlada, on je star 21, ona le 19 let, a Jake dobro ve, kako je videti srečen in uspešen zakon, saj sta njegova starša par že več kot 40 let.

Jon Bon Jovi (61) in Dorothea Hurley (60) sta prestala mnogo srečnih dni, vrhunec zakona pa je bilo rojstvo štirih otrok - ene hčerke in treh sinov.

A zakonca so doleteli tudi težki časi, najtežje je bilo zagotovo leto 2012, ko je morala njuna 19-letna hči Stephanie zaradi prevelikega odmerka opioidov v bolnišnico. "Bilo je grozno, grozen trenutek. To je bil najbolj grozen trenutek, ki sem ga doživel kot oče," je eno leto pozneje za Mirror povedal pevec in dodal: "V roko si ni potisnila igle. Obstaja veliko sintetičnih snovi in tudi veliko skušnjav in težav, ki se jih tisti, ki prihajamo iz druge generacije, do tistega trenutka nismo zavedali." "Gre za grozno in tragično lekcijo. Bogu se vsak dan zahvalim, da je pri življenju. Zgodilo se je, mimo je. Poznam ljudi, katerih otroci so imeli hujše izkušnje. To bi lahko bila Stephanie," je še povedal.

Jon Bon Jovi sicer pravi, da je bilo najhujše leto 2013. Družina se je borila s Stephaniejinimi težavami in iz skupine je izstopil Richie Sambora. "Težek čas, od katerega si še vedno nisem opomogel. Moja žena je bila fenomenalna. Ne vem, kaj bi naredil brez nje," je dejal leta 2016 in priznal, da je imel samomorilske misli, ki jih je odpravil s pomočjo psihologa in tudi Dorothee. "Skupaj sva odraščala in se razvijala. Res se imava rada. Še vedno se rada druživa drug z drugim," je rocker povedal za revijo People in dodal, da ga žena privlači tako močno kot prvi dan.

Jon Bon Jovi Magazin Pevec Jon Bon Jovi navdušen nad to restavracijo na Hvaru dekliščina Magazin Jon Bon Jovi in Bono presenetila nevesto Taylor Swift Jon Bon Jovi princ William Magazin William žural s Taylor Swift in Bon Jovijem Jon Bon Jovi Branka Delić Magazin Bon Jovi oboževalko popeljal do oltarja Jon Bon Jovi Magazin Bon Jovijeva hči se je predozirala s heroinom Bon Jovi Magazin Konec skupine Bon Jovi?

 

Komentarjev 3
  • dare326 19:10 20.avgust 2023.

    Najbrž vam ni znano, da je bil na kolidžu Bon Jovijev sošolec Slovenec, ki je takrat s starši živel v ZDA. Baje je tudi igral v začetnem bendu, vendar se kasneje ni odločil za glasbeno kariero. V starih novicah bi ...prikaži več verjetno našel, kdo je to bil.

  • Boris 10:27 20.avgust 2023.

    Zanimivo, zdi se kot da se Millie trudi zgledat stara 35 let.

  • Boschtjan Zupanchich 09:25 20.avgust 2023.

    Žal je tudi ta zveza obsojena na propad, tako kot Vse zveze premladih parov.