Magazin > VIP
34 ogledov

Jon Voight noč preživel z 21-letnico

Jon Voight, Leven Ramblin
1/3
Flynet
Oče Angeline Jolie Jon Voight prav gotovo še ni za staro šaro. Po letošnjih emmyjih si je privoščil zabavno noč z 21-letno plavolasko.

Jon Voight šteje že 72 pomladi, pa vendar se z lahkoto zabava vso noč. Igralec je večer po podelitvi televizijskih nagrad emmy preživel v hollywoodskem nočnem klubu v družbi lepe igralke Leven Ramblin in videti je bilo, da se odlično zabava. Nenavadnemu parčku ni bilo mar za ogromno starostno razliko (več kot 50 let), saj sta zlahka našla skupne teme za pogovor.

Jon, ki je pri svojih letih še vedno zelo vitalen, je pred kratkim dobil tudi ponudbo za nastop v ameriškem šovu Zvezde plešejo, ki pa jo je zavrnil. "Vem, da bi bilo nekaterim zelo zanimivo in zabavno, če bi se zavrtel na plesišču, vendar sem že ostareli frajer. To ni zame," je izjavil. To pa očitno ne velja za ponočevanje z lepimi mladenkami.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.