Magazin > VIP
2973 ogledov

Jonas Žnidaršič prodaja vilo ob morju

Jonas Žnidaršič vila pacug nepremicnine.net
Slovenski voditelj Jonas Žnidaršič v Pacugu prodaja razkošno vilo, veliko 316 kvadratnih metrov. Si bo kupil novo, večjo in lepšo?

Jonas Žnidaršič na spletu prodaja svojo vilo, ki jo ima v Pacugu. Velika je 316 kvadratnih metrov, zanjo pa želi 590 tisoč evrov. Ta cena je že znižana, prvotna je bila 950 tisoč evrov. Ima pogled na morje in poleg hiše, prodaja tudi parcelo okoli nje, kjer ima nasade različnega sadja in nekaj oljk.

Razlog, zakaj prodaja vilo, ni znan. Morda je glavni razlog ta, da je Jonas jezen na piransko občino. Spomnimo: Pred nekaj meseci je voditelj na Twitterju potožil, da mu občina noče asfaltirati poti, ki vodi do hiše. Takrat je bilo iz njegove strani na socialnem omrežju izrečenih kar nekaj ostrih besed. 

Komentarjev 4
  • blueone 19:12 27.julij 2015.

    stvar je taka...če pot pelje samo do njegove hiše, si jo naj asfaltira sam...

  • marabunta 16:53 27.julij 2015.

    zakaj je ta prodaja tako pomembna, da je na vseh portalih kot top novica......a je važno kdo prodaja al kaj se prodaja, oglas je oglas kot tisoč drugih, bolano

  • Majazmaja 16:13 27.julij 2015.

    Hiša je lepa, na dobri lokaciji, oglas pa napisan porazno, s kupom osnovnošolskih napak. 'Pozabili' so dodati, da je treba urediti cesto, ki je v poraznem stanju - le-to bo za tistega, ki bo imel za hišo, mala malica.