Magazin > VIP
81 ogledov

Jonathan hotel umreti?

Jonathan Rhys Meyers Reuters
Jonathan Rhys Meyers je že zapustil bolnišnico, potem ko naj bi poskušal narediti samomor.

Triintridesetletnega irskega igralca Jonathana Rhysa Meyersa, ki živi v Londonu, so v torek zvečer odpeljali v bolnišnico, ker naj bi zaužil več tablet. Po navedbah britanskega časopisa The Sun so reševalci igralca našli na tleh na njegovem domu. Ker več kot pol ure ni želel pomoči, so bili prisiljeni poklicati policijo. "To je zelo žalostno. Mnenje prisotnih je bilo, da si je hotel vzeti življenje," je povedal vir za časopis.

Igralca so v bolnišnici pridržali manj kot en dan, izpustili so ga v sredo v jutranjih urah. Na vprašanje, kako se počuti, ni odgovoril.

Ena od njegovih sosed je izrazila zaskrbljenost. "Jonathan je zelo prijeten. Ves čas ga videvamo na ulici, vedno pozdravi in je prijazen. Upam, da bo z njim vse v redu," je povedala, ko je opazila reševalno vozilo.

Pred kratkim je igralec zapustil rehabilitacijsko kliniko v Južni Afriki, že nekaj časa pa ima težave z alkoholom, o čemer je že javno spregovoril. "Ko pijem, sem kot Bambi. Povsod me je dovolj, sem kot šestnajstletnik," je nekoč dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.