Magazin > VIP
20 ogledov

Jordan se razhaja z Alexom

Z Alexom sta bila poročena 11 mesecev. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Britanska starleta Jordan je podala izjavo o razhodu z možem Alexom Reidom in razkrila razloge za to.

32-letna Katie Price, bolj znana kot Jordan, je v izjavi razložila, da sta imela z Alexom v preteklih mesecih številne težave. "Zavedam se, da delno tudi zaradi tega, ker sva se prehitro poročila," je povedala in dodala: "Vsi delamo napake in to je bila ena izmed njih. Vendar se je Alex spremenil in ni več moški, v katerega sem se zaljubila. Njegovo vedenje sem včasih težko razumela." Poleg tega k njunemu odnosu ni pripomoglo njegovo navdušenje nad slavo in življenjem pred očmi javnosti.

Zvezo sta sicer poskušala ohraniti, ko pa ni šlo, je vseeno upala, da se bosta vsaj prijateljsko razšla. Vendar po zadnjih dogodkih v to dvomi. Alexa je tudi prosila, naj se izseli iz družinskega doma, pa na to ni pristal. Sama pa se ne more izseliti, saj je hiša prilagojena za potrebe njenega sedemletnega prizadetega sina Harveyja. Poleg tega jo je tudi razočaralo, da so se v javnosti pojavile fotografije Alexa z njenim sinom: "Alex se dobro zaveda, da poskušam otroke držati proč od javnosti."

Alex pa še vedno upa, da bi lahko rešila zakon. "Še vedno nosim poročni prstan. Mogoče sem nepopravljiv romantik, vendar tako je. Hočem delati na najinem zakonu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.