Magazin > VIP
12 ogledov

Jordan zbežala iz džungle

Katie je morala v pekel kar šestkrat. Žurnal24 main
Katie Price je predčasno končala nastop v resničnostnem šovu I'm A Celebrity, Get Me Out of Here.

Šova se je udeležila že leta 2004 in v džungli spoznala svojega moža Petra Andreja, od katerega se je sicer že ločila. Kakorkoli že, vsem je bilo takoj jasno, da Katie letos ni zaželena. Na žalost se proti njej niso obrnili le ostali slavni tekmovalci, ampak tudi občinstvo, ki določa, kdo mora prestati preizkuse, ki so nadvse nagnusni. In Katie je bila kaznovana kar šestkrat. Med drugim je morala jesti muhe, se crkljati s ščurki in podganami. Britance je rotila, naj je naslednjič ne nominirajo. "Prosim vas, da jutri ne glasujete zame. Dovolj. Videli ste, kako se borim, kako sem jokala, se tresla in si želela smrti," je moledovala prsata zvezdnica, a njeni kriki obupa niso bili uslišani. Gledalci so je v pekel hoteli poslati še sedmič, kar pa je Jordan zavrnila in pospravila kovčke ter odkorakala iz avstralske džungle.

Adijo, Alex

Lepotica je dve uri po svojem odhodu iz šova končala razmerje z Alexom Reidom, ker naj bi medijem raztrobil, da jo bo med oddajo zaprosil za roko. Svojim varnostnikom je naročila, naj Alexa ne puščajo v njeno bližino. "Škoda. Bil je zelo dober ljubimec," je še pripomnila mati treh otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.