Magazin > VIP
27 ogledov

Jose Carreras naprodaj

Slika je trenutno dosegla vrednost 600 evrov. Žurnal24 main
Na dražbi slika, na kateri je Jose Carreras, izkupiček pa bo namenjen otrokom z rakom.

V okviru oddaje Spet doma poteka humanitarna dražba slike avtorja Franca Gučka Gučija, ki jo je naslikal med koncertom Joseja Carrerasa v Areni Stožice 7. oktobra. Izkupiček bo namenjen Ustanovi za pomoč otrokom z rakom oziroma hematoonkološkemu laboratoriju na pediatrični kliniki v Ljubljani.

Omeniti je treba, da je tudi sam Jose Carreras zmagal v bitki proti levkemiji.  "Najlepši trenutek v mojem življenju je bil, ko mi je zdravnik povedal, da sem popolnoma ozdravljen levkemije," je povedal Carreras. Trenutno dosežena cena slike je 600 evrov, dražba pa poteka do petka, 22. oktobra. Če se hočete potegovati za sliko, pišite na spet.doma@rtvslo.si.

"Težka življenjska preizkušnja Joseja Carrerasa, ki je uspešno prebolel levkemijo, in njegovo dobrodelno delovanje, sta nas navdihnila z optimizmom in željo, da  družbe v skupini KD Group prek KD Fundacije koncert nadgradimo z dobrodelno akcijo," je povedal Boštjan Jenko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.