Magazin > VIP
111 ogledov

Jože bi devetim otrokom dodal še dva

Jože Kontrec poroka
1/4
Osebni arhiv
Pevec priljubljene skupine Langa, ki je pred dvema tednoma že tretjič skočil v zakon, nam je zaupal, da si želi imeti enajst otrok.

Jože Kontrec je pred dvema tednoma že tretjič stopil pred oltar in tokrat večno zvestobo obljubil sedem let mlajši Ukrajinki Nataši. Glasbenik nam je zaupal, da je bila njuna poroka zelo lepa, a majhna. "Povabila sva le prijatelje, glasbenike. Z bratom sva tudi zapela, zabava pa je trajala vse do jutranjih ur."

Član zasedbe Langa naj bi se s tretjo ženo zapletel že, ko je bil še poročen z drugo ženo, znano operno pevko Dado Kladnik, s katero sta se vzela pred tremi leti. Jože na vprašanje, ali misli, da gre v tretje rado, v smehu odgovarja, da upa in verjame, da se bo tokratni zakon obnesel. Z Natašo pa sta se odlično ujela tudi v glasbi, saj ona igra harmoniko, zato že nastopata skupaj. 

Sicer pa ima Jože z novo ženo v načrtu tudi povečanje družine, čeprav ima iz prejšnjih petih zvez že devet otrok. "Imel bi še dva, da bom imel nogometni klub," nam je še izdal v smehu.

Komentarjev 2
  • franke 21:26 21.julij 2013.

    KER NE PLAČUJE ZA NOBENEGA JIH IMA LAHKO ŠE 10. BANDA.

  • joc2013 11:01 21.julij 2013.

    A cigo in striptizeta so tudi VIP za Slovenijo po kreteriju kitajskih žurnalovih novinarjev?