Magazin > VIP
46 ogledov

Jože Činč bo spet postal očka

Današnji dan bo za Činča in Doris nepozaben. Napovedano slabo vreme poroke po nj Žurnal24 main
Zmagovalec resničnostnega šova Big Brother slavnih Jože Činč s svojo ženo Doris pričakuje otroka, ki bo na svet prijokal na začetku prihodnjega leta.

Jože Činč, ki je maja z izbranko Doris skočil v zakonski jarem, je sporočil, da bo prihodnje leto že drugič postal očka. Iz pretekle zveze ima namreč že hčer Kajo, februarja pa se ji bo pridružil bratec ali sestrica. Parček o spolu otroka še ne razmišlja, sta se pa že dogovorila o imenu. "Za deklico bo ime izbrala Doris, za dečka pa jaz. Čeprav moja hči Kaja že pridno izbira vse predloge in nama jih dnevno predstavlja," je za revijo Story povedal Činč.

Otroka sta načrtovala

Priljubljeni voditelj in glasbenik je še dodal, da sta z ženo otroka načrtovala, a ga je Doris kljub temu presenetila z novico. "Delno sem ji pokvaril presenečenje, saj sem ji iz oči razbral, kaj mi je želela povedati," je razložil Činč, Doris pa je dodala, da je bila to "organizirana zanositev". "Ko se je na testu pokazala črtica, je bila misija zaljučena! Občutek ob pogledu na pozitiven test pa seveda neprecenljiv in se ga z besedami ne da opisati," je za omenjeno revijo še razkrila bodoča mamica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.