Magazin > VIP
24 ogledov

Judovi ženski sta si v laseh

Sadie Frost Žurnal24 main
Judova zaročenka Sienna Miller je nedavno močno razjezila bivšo ženo svojega izbranca, Sadie Frost, ker je njunega sina Rudyja ostrigla brez njenega dovoljenja.

Britanska igralka Sienna Miller si je pred kratkim dovolila ostriči Judovega sina Rudyja, s čimer je močno razjezila njegovo mamo, Sadie Frost.

 

Nekdanja Judova žena je zato Sienni že prepovedala obisk baletne predstave, na kateri nastopa Judova in Sadiejina hčerka Iris. "Jude je želel na predstavo peljati Sienno, a Sadie ne dovoli, da bi se prikazala tam. Sadie je čudovita mama, a preprosto ima dovolj, da nekdo njenim otrokom igra mamo," je pojasnil bližnji prijatelj.

 

Drugačen razlog?

Drug prijatelj pa je dodal, da razlog za njun spor tiči drugje. "Sadie moti več stvari. Ni ji všeč, da Sienna vnovič vstopa v njihova življenja, hkrati si želi tudi, da bi bili Judovi otroci vključeni v prihajajočo poroko."

 

Ker je 37-letni igralec opazil, da razmere med Sienno in Sadie niso najboljše, je že sklical družinski sestanek, saj želi, da se vsi dobro razumejo vsaj zavoljo otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.