Magazin > VIP
21 ogledov

Julia bi bila najraje mama in žena

Julia ni ena tistih, ki po porodu hitijo nazaj pred kamere. Žurnal24 main
Julia Roberts, mama treh otrok, si najbolj od vsega želi uživati v družinski sreči in ne bi imela nič proti, če bi bila le mama in žena za polni delovni čas.

"Moje sanje so biti izpolnjena mama in žena. Najbolj srečna pa bi bila, če bi moja družina pridelovala hrano zase, odpadke bi nato kompostirali in zraslo bi še več – neke vrste krog torej." 40-letna oskarjevka je v intervjuju za revijo Vanity Fair razložila, da bi imela z veseljem svojo "kreativno delavnico, pa čeprav bi v njej štrikala ali kaj podobnega". Julia se je z očetom svojih otrok, filmarjem Dannyjem Modrom, poročila leta 2002. Pravi, da je bila to prava odločitev: "To je bila najboljša odločitev v mojem življenju. In niti ni bila odločitev, saj me je vse skupaj nekako presenetilo. Moje telo je vedelo, da je on moj najljubši fant."

Na vprašanje, ali bi rada imela še več otrok – z Dannyjem imata dve leti stara dvojčka Hazel in Phinnaeusa ter junija rojenega Henryja – pa je odgovorila: "Ne, mislim, da ne. Trenutno se zelo zabavam z njimi. Človek ima le toliko energije in v vsakega otroka je želiš vložiti veliko. In moji trije so skupaj res dobra trojica."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.