Magazin > VIP
23 ogledov

Julia jezna na brata

Eric Roberts Žurnal24 main
Igralka Julia Roberts naj bi bila besna na svojega brata Erica Robertsa, ker je razlagal podrobnosti iz družinske preteklosti v resničnostnem šovu.

Zvezdnica filma Jej, moli, ljubi Julia Roberts naj bi bila zelo razburjena zaradi obtožb svojega brata Erica Robertsa v resničnostni oddaji Celebrity Rehab with Dr. Drew. Eric je namreč razkril določene, ne ravno lepe podrobnosti iz njune družinske preteklosti: da ga je mama kot otroka zlorabljala in pretepala. "V svojem življenju sem izkusil resnično telesno zlorabljanje. To sem se naučil prenašati brez kričanja in vreščanja," je izjavil v oddaji.

Julia in Eric leta nista bila v dobrih odnosih, čeprav se je stanje po rojstvu Julijinih dvojčkov Phinnaeusa in Hazel leta 2004 nekoliko popravilo: "Zdaj je spet besna nanj. Julia meni, da je resničnostni šov zadnje mesto, na katerem bi se bilo treba Ericu izpovedovati o njihovi družinski preteklosti. Sama je mnenja, da je to sramotitev nje in njune matere," je povedal neimenovani vir blizu oskarjevke.

Eric je bil za oskarja nominiran leta 1986 za film Pobegli vlak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.