Magazin > VIP
37 ogledov

Julia kriva za sestrino smrt

Julia Roberts EPA
Polsestra Julie Roberts, ki je v nedeljo umrla zaradi prevelikega odmerka drog, je igralko tik pred smrtjo javno ozmerjala, v samomorilskem pismu pa naj bi jo okrivila za svojo smrt.

Nancy Motes naj bi za seboj pustila pet strani dolgo samomorilsko pismo, v katerem naj bi razkrila, da jo je do samomora pripeljala prav slavna sestra Julia Roberts. Čeprav pismo še ni razkrito, naj bi Nancy kar tri strani posvetila igralki in jo okrivila za svojo smrt, eno stran mami in ljubezni do nje, na zadnji strani pa naj bi bilo opravičilo, namenjeno njenemu zaročencu.

Nancy in Julia, ki imata isto mater, sta si bili v laseh že od nekdaj. Nancy je lani povedala, da odraščanje s čednim dekletom ni bilo najlaže in da jo je Julia pogosto opozarjala, da je predebela. Januarja je Robertsovo na Twitterju celo ozmerjala s prasico. "Moja sestra je rekla, da ob vseh prijateljih in oboževalcih ne potrebuje še več ljubezni. Samo toliko, da veste, ameriška ljubljenka je prasica," je zapisala in dodala: "Si res želite biti oboževalci nekoga tako krutega? Poleg tega, da sploh ni tako dobra igralka." Motesova se je na Twitterju oglasila še nekaj dni kasneje in zapisala, da jo je zapustila lastna družina.

Komentarjev 1
  • maresem 21:06 12.februar 2014.

    Dobra igralka.... od kdaj in za koga pa?!