Magazin > VIP
18676 ogledov

"Julia Roberts kriva za sestrino smrt"

Julia Roberts EPA
Ljubljenka Hollywooda mora poslušati hude obtožbe.

John Dilbeck, zaročenec pokojne Nancy Motes, polsestre igralke Julie Roberts, pravi, da bo "razkril resnico za zlatim imidžem“ svetovno znane zvezdnice, ki jo krivi za samomor svoje zaročenke.

"Moja mama in sorojenci od mene ne dobijo nič, razen spomina, da so oni tisti, zaradi katerih sem zapadla v globoko depresijo,“ naj bi Nancy po Johnovih besedah zapisala v poslovilnem pismu, preden je vzela prevelik odmerek drog.

"Svet Julio Roberts pozna kot ljubljenko Amerike, a resnica je zelo drugačna. Julia je Nancy mučila zaradi odvečne teže in ji govorila, da je debela luzerka. Nancy je zbolela za depresijo in si vzela življenje,“ pravi John, ki je že pred časom povedal, da meni, da bi bila Nancy še živa, če Julia ne bi bila njena sestra.

John Dilbeck | Avtor: Profimedia Profimedia

Za The Sun je ob šesti obletnici Nancyjine smrti Dilbeck sedaj izjavil, da se Julia sestri še vedno ni poklonila. Še več, ob njeni smrti ni pokazala niti trohice žalosti. "Njenega obstoja nikoli niso priznali. Niti takrat, ko je bila še živa. Daleč od oči, daleč od srca. Dokler svet o tem ne bo slišal, ni pomembno.“

Nancy in Julia sta imeli isto mamo. Medtem ko je Julia lahko zapustila mali kraj Smyrna in se posvetila karieri, je morala Nancy ostati doma in skrbeti za njuno mamo Betty.

Nancy se je leta pozneje skupaj z mamo preselila v Los Angeles in poskušala najti službo pri televiziji. Uspelo ji je. Postala je asistentka pri seriji Glee, a Julii to menda ni bilo všeč. 

Julia, ki je bila na sestro menda ljubosumna, ker jo je mama imela raje kot njo, je Betty kupila hišo, v kateri pa ni bilo prostora za Nancy. Še več, igralka je sestri menda preprečevala obiske pri materi, ki je bila na smrt bolna. Umrla je eno leto za Nancy.

 

Komentarjev 1
  • Snežinko 12:15 19.februar 2020.

    Seveda, zdaj je pa sestra kriva za njeno smrt, ker ji je povedala (kruto) resnico, da je debela., pa je "kao" zapadla v depresijo in se fentala. Ali pa če bi namesto tega raje poslušala nasvet in shujšala? Pa drogo ...prikaži več ji je potem tudi Julija na silo šopala v usta, ali kaj?