Magazin > VIP
168 ogledov

Julijana pravi, da je samo prijatelj

julijana krapež Facebook
Na Festivalu čokolade je predstavila nenavadno sladico, med odmorom pa posedala s simpatičnim prijateljem.

Julijano Krapež, kuharico in tekmovalko prve sezone šova Gostilna išče šefa, smo "zalotili" v moški družbi in v motorističnih oblačilih, ko si je na Festivalu čokolade v Radovljici privoščila odmor.   

julijana krapež | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Simpatična kuharica je že velikokrat povedala, da se ob prostih dnevih rada usede na motor in jo s prijatelji mahne v neznano, a markanten mladenič, ki ji je delal družbo v Radovljici, jo je tako očarljivo gledal in budno spremljal vse njene oboževalce, da bi marsikdo mislil, da je Julijana morda sveže zaljubljena. Vendar sama pravi, da ni tako, v Radovljici je na pijači sedela s starim prijateljem Bernardom: "Saj veste, združila sem prijetno s koristnim."    

Čokolada s pivom

Zgovornejša pa je postala, ko smo jo povprašali, kako je bilo na čokoladnem festivalu. Povabljena je bila na popoldanski kuharski šov in se odločila, da bo predstavila nenavadno sladico: čokolado s pivom.

"Sladico sem si zamislila sama, za nenavadno kombinacijo sem se odločila, ker sem hotela predstaviti nekaj novega, nenavadnega. Obiskovalci so bili navdušeni. Moram priznati, da me je dober odziv kar presenetil,“ pravi simpatična kuharica. 

Komentarjev 1
  • Mija_t 08:52 17.april 2014.

    čokolada s pivom ?!?! grem kozlat