Magazin > VIP
27 ogledov

Julijano čaka velika sprememba

Julijana Gostilna išče šefa Miro Majcen
Udeleženka šova Gostilna išče šefa se je odločila, da si končno polepša nasmeh.

Poleg tega, da skoraj vsak dan pridno dela v Gostilni pri šefi, je Julijana trenutno zaposlena tudi s svojimi zobmi. Končno se je namreč odločila, da si jih bo dala popraviti, s čimer je odlašala že kar nekaj let. "Prej si nikoli nisem vzela časa, da bi si uredila zobe, zdaj pa sem se odločila za ta korak."

"Zobje so zelo pomembni"

Zobozdravniki v Opatiji bodo poskrbeli za tri Julijanine zobe; dobila bo en implantant, dva pa bodo mogli najprej zdraviti. Simpatična rjavolaska se spremembe že zelo veseli in je ni prav nič strah, saj je že vajena zobozravnikov. "Do zdaj sem vedno odlašala s tem, saj mi tudi služba ni dopuščala, da bi lahko dlje časa okrevala. Ves čas sem si govorila 'saj bom, saj bom', zdaj pa je končno prišel čas, da se vse poštima (smeh). Zdravje je še vedno na prvem mestu in tudi zobje so zelo pomembni."

Zaupala nam je, da so ji nekaj malega že popravili, a jih čaka še nekaj dela. Julijana meni, da jim bo vse skupaj vzelo nekaj mesecev, največ pol leta. S šefom Andrejem pa se je že zmenila za morebitni dopust. "Če bo treba, si bom vzela nekaj dni prosto, a glede tega se bomo sproti dogovarjali. Mislim pa, da ne bo nobenega problema."

Sicer pa z Andrejem že dober mesec živita skupaj, stanovanje nad Gostilno pa si delita na pol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.