Magazin > VIP
62 ogledov

Jure in Vesna sta si vzela čas zase

Vesna Dolenc Jure Janković Mediaspeed.net
Mediji poročajo, da naj bi bila Vesna in Jure Janković tik pred ločitvijo, dobro obveščeni viri so nam zatrdili, da sta se le sprla, Mija Janković pa pravi, da sta si vzela čas zase.

Da v zakonu med Vesno in Juretom Jankovićem ni vse v najlepšem redu, ni skrivnost, a viri blizu družine Janković zatrjujejo, da ločitve še ni pred vrati. Vesna in Jure, ki sta se jima v zakonu rodila hči Julia in sin Vall, bosta letos, če bo vse po sreči, praznovala deseto obletnico zakona. Jureta nam za komentar ni uspelo doklicati, nam je pa kratko izjavo podala njegova mama Mija Janković:

"Jaz se v to kaj dosti ne mešam, je pa res, da sta si vzela čas. To ne pomeni, da sta se skregala. Sama sem poročena 40 let in vem, kako je to, tudi jaz sem bila velikokrat na udaru. Lahko pa iz prve roke povem, saj živijo zraven mene, da je bilo zelo sporazumno, nobenih prepirov. To je tista resnica. Ko dva začutita, da ne more biti en zraven drugega, je bolje, da gresta malo po svoje. Kako daleč bosta šla, težko rečem. Srcu ne morem dirigirati, ne kot mama in ne kot tašča. Srce morajo nadzirati sami in ga vzeti v objem, kot pravim jaz. Ločitev pa za zdaj zagotovo ne pride v poštev."

Krivi tudi mediji in govorice

Naš vir zatrjuje, da naj bi bil razlog za njuna razhajanja predvsem to, da so Jureta v zadnjem letu zaradi različnih finančnih afer veliko vlačili po medijih, kar je načelo tudi njegov zakon. Domači mediji še pišejo, da naj bi bila za morebitni razpad zakona kriva brhka blondinka, a vir pravi, da z omenjeno gospodično Jure ni imel nič, v družbo naj bi jo pripeljali njegovi prijatelji. Tovrstne govorice pa seveda niso po godu Vesni, zato naj bi se Jure začasno umaknil iz skupnega domovanja, saj zakonca potrebujeta čas zase, kar pa še ne pomeni, da se ne vrača domov, še dodaja naš vir.

Komentarjev 7
  • hubertfast 08:50 17.april 2013.

    Drži, da je mahnjena na denar. Vendar zdaj je že stara, leta se ji krepko vidijo in bo težko našla novo kravo za molžo. Razen kakega starčka, ki se mu ne dvigne več.

  • zic 07:43 17.april 2013.

    Ja in?? kaj si pa zdaj pacjent povedal!!?? Tudi tebi ni ime oseba????

  • Oseba_ 17:28 16.april 2013.

    kakšna Mija ? Njeno pravo ime je menda marija