Magazin > VIP
3121 ogledov

Jure Košir po razhodu prodal svojo glamurozno vilo?

Jure Košir, nekdanji smučar in soproga Alenka Košir   Žurnal24 main
Nekdanji smučarski prvak naj bi po razhodu z Alenko Košir nedavno prodal tudi svojo glamurozno vilo na Bledu.

Jure Košir naj bi pred kratkim prodal glamurozno vilo na Bledu in za njo dobil precej več denarja, kot je vredna po oceni Geodetske uprave Republike Slovenije. Slednja jo je namreč tri leta nazaj ocenila na dobrih 757 tisoč evrov, nekdanjemu smučarju pa naj bi čudovito stanovanjsko hišo s površino 585 kvadratnih metrov, h kateri spada še parcela s površino 1300 kvadratnih metrov, po poročanju Slovenskih novic sedaj uspelo prodati za kar 2,1 milijona evrov.

Zakonca Košir, ki sta bila med drugim spoštovana tudi zaradi svojega trdnega in usklajenega razmerja, naj bi se nedolgo nazaj razšla po 21 letih zveze in 14 letih zakonskega stanu. Dva meseca nazaj nam je Jure Košir na soočenje z omenjenimi govoricami sicer odvrnil: "Prosim, da spoštujete pravico do zasebnosti, saj sva bila vedno na uslugo vsem novinarjem, tako da tega res ne bova komentirala,“ sedaj pa je vprašanje o prodaji svoje glamurozne vile na Bledu pospremil z besedami: "Sem v tujini in o tem ne mislim razpredati."

 

Komentarjev 24
  • Zvezdica Zvezdič 00:19 29.januar 2016.

    alenka ga pa hoče nazaj:)

  • principiumnovum 18:07 02.januar 2016.

    Tvoje vrednote so očitno zavist, ogovarjanje in širjenje polresnic. Na Jesencah ga 3/4 ljudi sploh ne pozna, ker vse dneve v letu gledajo Pink TV, ne pa zaradi tega, ker bi o njem imeli slabo mnenje.

  • principiumnovum 18:04 02.januar 2016.

    A se ti sploh zavedaš, kakšen primat je imela takrat pri nas blagovna znamka Elan v smučanju, pa tudi marsikje v Evropi? Se ti sploh zavedaš, kaj je pomenilo za tujo "smučarsko" firmo na svojo stran pritegniti najboljšega slovenskega smučarja ...prikaži več tistih časov? In prav je naredil, da je sprejel sponzorstvo tujcev, saj če bi bil odvisen od naših, bi končal kot ostali slovenski športniki. Vprašaj se, kje je danes in od česa živi Mateja Svet. Vprašaj se, kaj si ona misli o nekaterih zlovencih tistega časa in o smučarskem zakulisju pri nas.