Magazin > VIP
139 ogledov

Jurij Bradač "postal Američan"

Jurij Bradač Žurnal24 main
Jurij Bradač je po dveh letih znova v Sloveniji. V tem času je postal polnokrvni Američan, v svojo novo domovino pa se ponovno vrača 15. julija na poroko svojega dobrega prijatelja, košarkarja Bena Udriha.

Maneken in igralec Jurij Bradač se te dni po dveh letih bivanja v ZDA mudi v Sloveniji.

"Naredil sem velik korak za mojo kariero oziroma za moje življenje. Dobil sem zeleno karto in postal Američan. Brez poroke. Celo ameriška vlada mi je čestitala k temu uspehu rekoč, da sem si to zaslužil. Vemo namreč, da je to zelo, zelo težko dobiti. Ravno zaradi tega procesa tako dolgo nisem bil doma, saj v tem času ne smeš zapustiti države, pred tem pa so me tam zadrževali številni projekti," nam je povedal Jurij, ki smo ga srečali v Ljubljani, in dodal, da je komaj čakal, da pride v Slovenijo k prijateljem in staršem, saj se zmeraj rad vrača k nam.

A tudi tu ne miruje. Ravno danes se kot gost udeležuje kulturnega festivala v Münchnu, v Nemčiji pa bo ostal še nekaj dni. Sicer pa bo njegov čas v Sloveniji – kot nam je dejal – podrejen predvsem počitnicam in prostemu času.

"Da si napolnim akumulatorje. Je pa en problem, saj se mi ves čas kaj dogaja. Kamorkoli grem, me pričakajo z domačim vinom in dobrotami, česar gor ni, kar je še posebno lepo doživetje, sploh po tolikem času. Bom moral očitno kar nazaj v Hollywood, da si bom odpočil," nam je v smehu dejal Bradač, ki se čez lužo ponovno vrača najkasneje 15. julija na Udrihovo poroko.

O tem, kaj bo počel v ZDA, pa nam je povedal naslednje. "Vsi projekti so zaključeni. To sem si tudi želel in načrtoval pred potovanjem v domovino. Poleti je sicer manj dela, vlada neko zatišje. Sem pa z agentom podpisal lepo pogodbo za film, ki že trka na vrata Warner Brothers Universal Pictures, kar je velik uspeh. Meni je to v veliko motivacijo in priznanje," nam je še zaupal igralec, ki ga je med drugim za svoj videospot On The Floor angažirala tudi Jennifer Lopez.

Komentarjev 9
  • Avatar care
    care 10:25 25.junij 2011.

    Bi prosil medije da ne poročajo ko prihaja in odhaja iz domovine ta sitnooki pajac :)

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:51 24.junij 2011.

    Bradač je ratou Američan,jest pa Katmandujc!

  • allstarr111 11:49 24.junij 2011.

    Jest bi pa full rad videl kje on dejansko živi v USA. Ker kokr vidim dela samo občasno in tam stane najcenejša sobica na mesec 500 US$ s tem da je nekje 50 km ven stran od centra. Tko da ...prikaži veča me res zanima, v kakih razmerah živi, mam občutek da bi mu bilo lepše v sloveniji, je pa res da se pol neb mogu hvalit da živi v ameriki. Aja zelene karte ni problem dobit, če si šolan in kaj znaš, vi bistvu jo dobiš avtomatsko ko podpišeš pogodbo z kakim podjetjem in imaš vsaj za nekaj let zagarantirano delo, v takem primeru, delodajalec uredi vse papirje in ostalo. Je pa težko za nekoga ki postopa okoli in nima nobene izobrazbe ter čaka da se ga bo kdo usmilil in ga povabil na snemanje spota, seveda brez plačila, je pa vsa hrana in pijača free :)