Magazin > VIP
234 ogledov

Jurij Zrnec drugič postal očka

Sabina Kogovšek, Jurij Zrnec Mediaspeed.net
Igralec in komik Jurij Zrnec je povil drugega otroka. Jurija in njegovo ženo Sabino so včeraj namreč opazili, kako sta zapuščala porodnišnico.

"Danes ob 15. uri je ljubljansko porodnišnico zapustila igralka Sabina Kogovšek. Srečno mamico in novorojenega otroka je danes ob 14. uri prišel iskat veseli očka Jurij v spremstvu svoje triletne hčerke Leni," so zapisali na spletni strani Podlupo.net, kjer so objavili tudi fotografije mlade družine na poti iz porodnišnice.

Junija se je v medijih pojavila novica, da bosta igralca povila še eno hčerkico, česar pa Jurij takrat ni želel komentirati. "To je naša zasebna, družinska zadeva," nam je dejal. Prav tako ga tudi danes nismo uspeli priklicati za komentar o novi družinski članici, ki naj bi jo po pisanju slovenskih medijev zakonca poimenovala Lola. Kljub temu zakoncema iskreno čestitamo.

Komentarjev 1
  • zic 17:44 10.oktober 2011.

    dragi novinar/-ka B.G...ali ste zoprni do amena...rekel vam je da so to osebne stvari ampak vi pisarite in pisarite in dušite ljudi z bednimi novicami...če človek ne želi, da se to pisari potem naj se ne pisari...in kaj vam ni jasno!?