Magazin > VIP
13 ogledov

Justin Bieber grozil paparacu

Justin Bieber
1/6
FameFlynet
Potem ko je moral v bolnišnico, ker se je zgrudil med nastopom, se Justin Bieber ne počuti prav nič bolje.

Najstniški idol je po prihodu iz bolnišnice očitno zelo negativno razpoložen, saj se je verbalno spravil nad fotografa, ki ga je čakal pred londonskim hotelom. Z njim je hotel obračunati tudi s pestmi, a mu je to preprečil njegov varnostnik.

Justinu naj bi zavrelo, ko se je fotograf norčeval iz njega, medtem ko je vstopal v zatemenjeni avtomobil. Bieber se je nenadoma ustavil in se začel dreti: "Kaj si rekel? Kaj je***ti si rekel?" Mediji poročajo, da mu je fotograf rekel, naj "sp**di nazaj v Ameriko" in ga še ozmerjal za "je***ega malega bedaka". Fotograf mu je odvrnil, da ga je prav dobro slišal, 19-letniku pa je nato prekipelo in mu zagrozil: "Pretepel te bom, prekleto! Pretepel!" Nato je zamahnil proti njemu, a ga je varnostnik zaustavil in ga strpal v avtomobil. Pevec je o kasneje na Twitterju zapisal, da je za njim težek teden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.