Magazin > VIP
103 ogledov

Justin Bieber: Mama mi daje droge

Justin Bieber Reuters
Potem ko so ga včeraj aretirali zaradi dirkanja, vožnje pod vplivom alkohola in drog ter zaradi vožnje brez vozniškega izpita, je Bieber policistom priznal, da ga z drogami zalaga tudi mama.

Justin Bieber je bil včeraj aretiran zaradi več prekrškov. Med drugim je vozil pod vplivom alkohola, marihuane in predpisanih zdravil, ki mu jih je dala njegova mama. To je zvezdnik med zasliševanjem priznal policistom in dodal, da ga s prepovedanimi substancami zalagajo tudi drugi.

Je imel za zdravila recept?

Da mu nevarna zdravila, ki povzročajo zasvojenost, daje kar mama Pattie, so policisti izvedeli med zasliševanjem, ko Bieber ni vedel, kakšna zdravila natanko je vzel pred divjo vožnjo. Povedal je, da je vzel zdravila proti anksioznosti ali "karkoli že so", ter da se ne spomni, kakšna pravzaprav so, saj mu jih je dala mama.

Zaenkrat še ni jasno, ali je imel 19-letnik recept zanje in mama samo skrbi za to, da jih redno jemlje, ali pa morda celo uporablja mamino ime, da lahko pride do receptov. To bi bilo seveda nezakonito, zato možje v modrem to še preiskujejo. Če pa ima zanje recept, bi to lažje pojasnilo prisotnost substanc v njegovem telesu, zato tega na sodišču ne bodo smeli uporabiti proti njemu.

Menedžer grozi z odhodom

Tuji mediji ob tem še poročajo, da se Bieber vztrajno izogiba svoje mame, saj hoče ta doseči, da bi se prostovoljno prijavil na kliniko za zdravljenje zasvojenosti. "Justin sploh ne posluša svoje mame in se je izogiba," je za MailOnline povedal vir. Pomagati mu hoče tudi menedžer Scooter Braun, a zaman. Ker Justin tudi njega odriva stran, mu je Braun že dal ultimat in mu zagrozil, da bo dal odpoved, če si ne bo poiskal pomoči.

Justin je bil sicer že izpuščen iz popravne ustanove v Miamiju, kjer je preživel noč za rešetkami. 19- letniku je bila odrejena varščina v višini 1.800 evrov, poroča BBC. Po odplačani globi je Bieber ustanovo sproščeno zapustil v spremstvu svojega osebja, pred izhodom pa ga je čakala množica njegovih navdušencev.

Komentarjev 3
  • tralala 20:29 24.januar 2014.

    Ta tud do kluba 27 ne bo prlezu.

  • depresija 19:09 24.januar 2014.

    Res je. Koga sploh boli kurac za tega debila?!!

  • Jaka.marinsek 10:15 24.januar 2014.

    Večje bitange še nisem videl