Magazin > VIP
34680 ogledov

Justin Bieber: Moja bolezen se je poslabšala

justin bieber Profimedia
Pevec je odpovedal koncerte.

Kanadski pevec Justin Bieber je s težkim srcem sporočil, da mora prestaviti več nastopov, ker se je njegovo zdravstveno stanje poslabšalo. "Ne morem verjeti, da to sporočam. Naredil sem vse, da bi okreval, a se je moja bolezen poslabšala. Moje srce je zlomljeno, ker moram prestaviti nekaj nastopov (zdravnik mi je to naročil). Ljubim vas, počival bom in ozdravel," je na družbenih omrežjih javil 28-letnik. S čim se bori, ni razkril. 

Pred dvema letoma je Justin v svojem dokumentarnem filmu povedal, da ima depresijo, ki jo je sprožila borelioza. Preden je dobil diagnozo, so ga več mesecev neuspešno zdravili z različnimi zdravili. "Ljudje so govorili, da je Justin Bieber videti slabo, kot da bi bil na drogah, pri tem pa niso vedeli, da so pred kratkim odkrili, da imam boreliozo,“ je izjavil in dodal, da je bolezen napadla njegovo kožo, slabo vpliva tudi na delovanje možganov, raven energije in njegovo splošno počutje. "Za mano so težka leta, a pravo zdravljenje mi bo pomagalo pri boju s to za zdaj neozdravljivo boleznijo. Vrnil se bom še močnejši kot kdajkoli prej.“

Boreliozo prenašajo klopi. Med simptome bolezni spadajo izpuščaji, vročina, glavoboli in utrujenost ter bolečine v sklepih in mišicah. 

 

Komentarjev 2
  • sam1 09:00 11.junij 2022.

    Tudi borelioza pride prav,ko se izgovarjajo znani pacienti,kateri že od mlečnih let zlorabljajo vse vrste opojnih sredstev-in kdo naj tem pravljicam sploh verjame????