Magazin > VIP
13 ogledov

Justin Bieber – problematičen mulc

Justin Bieber Flynet
Justin Bieber, ki je svoj imperij zgradil z nedolžnim in ljubkim obrazom, se v zaodrju menda obnaša kot pravi razvajenec.

Najstniško senzacijo Justina Bieberja, ki s svojim nedolžnim pogledom spravlja na kolena na tisoče najstnic, obtožujejo, da naj bi bil v zaodrju eden najbolj problematičnih hollywoodskih zvezdnikov.

Pred kratkim naj bi popolnoma blokiral let iz Los Angelesa v Azijo, ker se ob vzletu ni želel usesti, nato pa je ves čas nadlegoval stevardese. Na koncu ga je pilot vljudno prosil za avtogram, vendar ga je sedemnajstletni Bieber nesramno zavrnil.

To pa ni bil njegov edini izpad letos. Zvezdnica serije CSI Marg Helgenberger je za francosko radijsko oddajo povedala, da se je Justin, ki je v seriji sodeloval kot gostujoči igralec, zelo grdo obnašal do ekipe. "Do mene je bil sicer prijazen, vendar pa je enega izmed producentov zaklenil v omaro in svojo pest pomočil v torto," je povedala Marg.

Le nekaj tednov po tem se je oglasil tudi voditelj avstralskega jutranjega programa David Koch in razkril, da se je Justin na vajah za nastop na šovu obupno odrezal. Na enega izmed režiserjev, ki mu je dajal navodila, kje naj stoji, pa je celo zavpil, da naj se ga ne dotika.

Bieber se je na obtožbe odzval preko Twitterja: "To, da poslušam, kako odrasli širijo laži o meni, je del mojega posla, predvidevam. Vse, kar lahko naredim, je, da jih utišam s prijaznostjo in se smehljam dalje," se je zrelo odzval Justin.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.