Magazin > VIP
32 ogledov

Justin Bieber se brani s tožbo

Justin Bieber EPA
Najstniški zvezdnik Justin Bieber se je po poročanju ameriških medijev odločil za tožbo proti Mariah Yeater, dvajsetletnici, ki trdi, da je Justin oče njenega trimesečnega sina.

Justin se je prejšnji teden znašel sredi škandala, potem ko je Mariah Yeater javno oznanila, da je 17-letni pevec oče njenega sina Tristyna. Odvetniki dvajsetletnice od zvezdnika zahtevajo, naj opravi test očetovstva, Justin pa se brani po svoje. Po tem, ko bo opravil test in bo z njim po njegovih besedah dokazal, da Mariah laže, se bo proti njej boril po pravni poti. Test bo opravil čez približno dva tedna, ko se vrne iz Evrope.

Bieberjev odvetnik Howard Weitzman je tako že stopil v akcijo in kontaktiral Mariahinega odvetnika ter ga obvestil o zvezdnikovi nameri. "Zastopnik Mariah je postal zelo nervozen, ko je izvedel, kaj namerava storiti Justin. Bil je tudi zelo presenečen, da je pristal na test očetovstva," je razkril vir blizu pevca. Justin sicer zagotavlja, da nikoli ni srečal Mariah in da je vse skupaj navadna laž. Če pa se bo izkazalo, da je res oče otroka, bo moral plačevati visoko preživnino. Mariah menda upa na 170 tisoč dolarjev (približno 120 tisoč evrov) na mesec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.