Magazin > VIP
80 ogledov

Justin in Jessica sta mož in žena!

Justin Timberlake Jessica Biel EPA
Pevec Justin Timberlake in igralka Jessica Biel sta končno skočila v zakonski jarem. Veseli dogodek se je zgodil včeraj, pri naših sosedih.

Potem ko se je konec avgusta sprožil lažni alarm, da sta dahnila usodni da, sta Justin in Jessica včeraj to tudi zares storila. Veselo novico sta že potrdila za ameriško revijo People: "Čudovito je biti poročen. Obred je bil prelep, še posebej pa sva vesela, da so bili z nama najini najbližji prijatelji in družina," sta povedala mladoporočenca.

Zvezdnika sta podrobnosti o poroki vse do zadnjega držala zase, saj nista hotela vmešavanja medijev. Sta pa izdala, da sta si večno zvestobo obljubila na skrivni lokaciji v južni Italiji, ter da sta imela 150 svatov. S prijatelji in družino sta se pri sosedih dobila že v sredo, ko so se skupaj odpravili na zabavo z ognjemetom, dan kasneje pa sta zanje pripravila manjše druženje ob ognju in lokalni hrani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.