Magazin > VIP
47 ogledov

Justin in Jessica sta spet skupaj

Justin Timberlake, Jessica Biel Flynet
Justin Timberlake in Jessica Biel sta po poročanju ameriških medijev spet skupaj. Parček naj bi se vnovič zbližal pred kratkim, obnovljeno zvezo pa sta hotela skrivati pred javnostjo.

Justin in Jessica sta se marca letos po štirih letih zveze razšla, a po besedah bližnjega prijatelja nikoli nista čisto prekinila stikov. "Ves čas sta se pogovarjala in kmalu sta dojela, da bi bilo dobro, če bi zvezi dala še eno priložnost. Jessica si je že nekaj časa želela, da bi bila spet skupaj, Justin pa je spoznal, da samsko življenje pač ni zanj," je dejal neimenovani vir.

Prvi namig o obnovitvi zveze je pred nekaj dnevi dal Justin sam, ko je komentiral Jessicino fotografiranje za revijo Vanity Fair. "Jessica je zagotovo ena najpomembnejših ljudi v mojem življenju. Več o tem vam ne morem povedati, ker moram zaščititi ljudi, ki so mi blizu, vključno z njo." Je pa zato več povedal njegov prijatelj, ki je razkril, da bosta zaljubljenca počasi in skrbno negovala obnovljeno razmerje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.