Magazin > VIP
26 ogledov

Justin in Jessica sta zaročena

Justin Timberlake, Jessica Biel
1/6
Flynet
Po mnogih zvezdniških razhodih, ki so se preteklo leto vrstili kot po tekočem traku, sta se Justin Timberlake in Jessica Biel končno odločila, da bosta dahnila usodni da.

Bližnji prijatelji Justina in Jessice so za ameriško revijo Us Weekly povedali, da se je parček konec decembra zaročil. Justin je po besedah prijateljev svojo izbranko zasnubil med preživljanjem božično-novoletnih praznikov v ameriški zvezni državi Wyoming. "Justin ve, kako ima Jessica rada gore in deskanje na snegu, zato je bil to idealen kraj za njuno zaroko," je omenjeni reviji izdal vir.

Po tem, ko sta se marca lani razšla in se nato čez tri mesece spet pobotala, je Jessica Justinu dala vedeti, da si želi z njim preživeti ostanek življenja, kar je 30-letni zvezdnik očitno vzel zelo resno. "Ko sta spet postala par, sta imela resen pogovor o tem, kam bo vodila njuna zveza," je še izblebetal vir. Drug prijatelj pa pravi, da Justina še nikoli ni videl srečnejšega. Upajmo le, da bo njuna sreča trajala dlje, kot je to v navadi v Hollywoodu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.