Magazin > VIP
50 ogledov

Justin in Selena sta se razšla

Justin Bieber, Selena Gomez Reuters
Justin Bieber in Selena Gomez sta po poročanju ameriških medijev končala svoje razmerje. Razlog za konec naj bi bili Justinovi prijatelji, ki jih Selena ni mogla sprejeti.

Seleno naj bi že nekaj časa motilo, da se Justin druži z glasbeniki, ki nimajo ravno dobrega slovesa. Gre za pevca Seana Kingstona, ki se je nekoč preživljal kot vlomilec, in raperja Lil Wayna, ki ima pravo kriminalno preteklost in je že sedel v zaporu. Pred kratkim pa se je spoprijateljil še s Chrisom Brownom, ki je pred dvema letoma pevko Rihanno spravil v bolnišnico.

Mladi pevki pa je dokončno prekipelo, ko je Justin na njen koncert pripeljal Seana, kar je bila kaplja čez rob. "Selena je Justinu že večkrat povedala, naj se ne druži z njimi, zato sta se sprla. Nato pa je dejala, da je bolje, da nista skupaj, ko je ona na turneji," je izdal prijatelj zvezdnice.

Sedemnajstletnega glasbenika je razhod očitno zelo prizadel, saj so ga po prepiru opazili s solzami v očeh. "Težko ga je bilo gledati tako potrtega, vidi se, da jo ima zelo rad," je še povedal neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.