Magazin > VIP
21 ogledov

Justin in Taylor velika zmagovalca

Kids Choice Awards
1/16
Reuters
Zeleni sluzi na sinočnji podelitvi Kids' Choice Awards, na kateri sta slavila pevca Justin Bieber in Taylor Swift, ni mogla uiti niti prva ameriška dama Michelle Obama.

Včeraj je v Los Angelesu potekala že 25. podelitev Kids' Choice Awards, ki so se je udeležili najbolj priljubljeni hollywoodski zvezdniki med najstniškimi in mlajšimi gledalci ter poslušalci. Najstniški idol Justin Bieber, ki je bil presenečenje večera, je iz rok gostitelja Willa Smitha prejel nagrado za najboljšega glasbenega izvajalca, pop idola pa so oboževalci izbrali tudi za zvezdnika, ki bi ga najraje videli "zalitega" z zeleno sluzjo. Taylor Swift pa je ameriška prva dama Michelle Obama podelila nagrado za dosežke na humanitarnem področju za njeno delo proti nasilju in pomoči žrtvam uničujočih orkanov na jugu ZDA. Otroci so svojega oskarja za najljubšo glasbeno skupino namenili bendu Big Time Rush, Selena Gomez pa je odnesla tako nagrado za najboljšo pevko kot tudi za najljubšo televizijsko igralko. Ostale nagrajence si oglejte spodaj.

Prireditev je seveda tradicionalno minila tudi v znamenju zelene sluzi in povezovalec večera Will Smith je že ob pričetku podelitve opozoril: "Nihče ni varen pred sluzjo." No, to je že prva doživela oskarjevka Halle Berry, sledili pa so ji še številni drugi zvezdniki. Dogodek so s svojimi glasbenimi nastopi med drugim popestrili Katy Perry in priljubljena britanska zasedba One Direction.

Vsi nagrajenci:

Najljubši film: Alvin in veverički 3
Najljubši filmski igralec: Adam Sandler
Najljubša filmska igralka: Kristen Stewart
Najljubša TV serija: Victorious
Najljubši resničnostni šov: Wipeout
Najljubši TV igralec: Jek Short
Najljubša TV igralka: Selena Gomez
Najljubša risanka: SpongeBob SquarePants
Najljubši animirani film: Obuti maček
Najboljši glas, posojen v animiranih filmih: Katy Perry (Smrkci)
Najljubši filmski pretepač: Taylor LAutner
Najljubša glasbena skupina: Big Time Rush
Najljubši glasbeni izvajalec: Justin Bieber
Najljubša glasbena izvajalka: Selena Gomez
Najljubša pesem leta: Party Rock Anthem, LMFAO
Najljubša knjiga: Diary of a Wimpy Kid
Najljubša videoigrica: Just Dance 3
Najljubši športnik: Tim Tebow
Najljubša športnica: Danica Patrick

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.