Magazin > VIP
29 ogledov

Justin obtožen zaradi antisemitskih žaljivk

Justin Bieber Profimedias
Nekdanji sosed Justina Bieberja je prestal marsikaj. Preden je zvezdnik s prijatelji njegovo hišo obmetaval z jajci, ga je napadel tudi njegov telesni stražar in ga označil za „malega židka“.

Justin Bieber se bo moral spet zagovarjati na sodišču, tokrat zaradi neprimernega vedenja svojega telesnega stražarja. Ta naj bi po trditvah Justinovega nekdanjega soseda Jeffa Schwartza, le-tega užalil in ga poimenoval "mali židek“.

Schwartz in njegova žena žaljivke vzela resno in sta čustveno prizadeta. V obtožnici trdita, da je bila žaljivka izrečena nekaj mesecev, preden je Justin januarja lani s svojimi kolegi njuno hišo obmetaval z jajci. Bieber jo je takrat odnesel brez strožje kazni, plačati je moral 80 tisoč dolarjev za nastalo škodo, vendar je bil kljub vandalizmu izpuščen na prostost.

Schwartz zdaj trdi, da je Justinova ekipa terorizirala celo sosesko. Motili so jih z glasnimi zabavami, žalili, Justin pa je ob srečanju gospoda Schwartza celo pljunil, čeprav je to zanikal. Leta 2013 je Bieber s svojim ferrarijem dirkal po soseski, ko sta ga pri tem zmotila Schwartz in njegov prijatelj ter ga posvarila, naj preneha z dirkanjem, saj ogroža življenja. Tedaj je se je prikazal Justinov telesoni stražar in soseda poimenoval "mali židek", pri tem pa neprestano ponavljal: "Kaj boš naredil glede tega, židek?"

Schwartz zahteva odškodnino zaradi čustvene stiske.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:14 21.marec 2015.

    "Justin pa je ob srečanju gospoda Schwartza celo pljunil"me ne čudi..on tak po vseh pljuva..enkrat je celo po svojih fenih pluval. pluvač