Magazin > VIP
3 ogledov

Justina Bieberja preiskuje policija

Justin Bieber EPA
Najstniškega idola Justina Bieberja preiskuje policija zaradi domnevnega napada na svojega soseda.

Neimenovani sosed iz Kalifornije je 19-letnega zvezdnika obtožil napada, kar zdaj temeljito preiskuje policija, Justin pa se na obtožbe še ni odzval. Kot poroča spletna stran TMZ naj bi se napad zgodil v torek ob 9. uri zjutraj, ko naj bi se Justin in sosed najprej sporekla verbalno. Sosed ob tem trdi, da se je Justin nanj spravil še s pesmi, kar pa viri blizu zvezdnika ostro zanikajo.

Tiskovni predstavnik losangeleške policije je pojasnil, da moški trdi, da mu je Justin grozil in ga fizično napadel, zato se je odločil za prijavo. A Justinovi varnostniki pravijo, da je sosed prišel do njegove hiše, se začel dreti na mladega pevca in se pritoževati čez divje zabave, ki naj bi se v njegovi hiši dogajale, ko je bil Justin na turneji. Pevec naj bi sosedu zato rekel, naj se spravi z njegovega posestva, a menda se ga ni niti dotaknil. Policija zato preiskuje okoliščine.

Sicer pa to ni prvič, da ima Justin težave z ljudmi. V začetku leta ga je nekdanji varnostnik obtožil, da ga je pretepel, otepati pa se je moral tudi obtožb, da je mučil hrčka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.