Magazin > VIP
15 ogledov

Justinov poročni video užalil brezdomca

Justin Timberlake Jessica Biel FameFlynet
Neki brezdomec, ki je sodeloval pri poročnem videu za Justina Timberlaka in njegovo izbranko Jessico Biel, pravi, da se počuti izkoriščenega.

Pred poroko, ki se je zgodila prejšnji petek, je Justinov dober prijatelj Justin Huchel mladoporočencema posnel šaljiv video, katerega tema je bila Pozdravi zvezdniških prijateljev, ki jim ni uspelo. Huchel je v videoposnetek vključil nekaj brezdomcev, transseksualcev in uličnih glasbenikov, ki so ženinu in nevesti sporočili lepe želje in se hkrati opravičili, da jih ne bo na velikem dnevu. Eddieju, enemu od brezdomcev, je Huchel plačal 40 dolarjev in ga prosil, naj v kamero pove: "Justin, Jessica, dolgo vaju nisem videl. Moje darilo je med pošto." Eddie je za ameriško spletno stran TMZ povedal, da ni vedel, kateremu paru je sporočil želje, ter da se zaradi tega počuti izkoriščenega. "Zdi se mi, da sta me izigrala, osmešila sta me."

Zaradi tega se je že oglasila odvetnica gospoda Huchela, ki je dodala, da bodo videoposnetek sicer odstranili s spletne strani, a da ženin in nevesta s tem nista imela nič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.