Magazin > VIP
38 ogledov

Kabinet Obame: Kim je politični strup

Kim Kardashian FameFlynet
Predsednik Barack Obama naj ne bi imel dobrega mnenja o Kim Kardashian in njenem zaročencu.

Čeprav naj bi Kim Kardashian že večkrat hotela priti do Baracka Obame, on noče imeti opravka z njo, je razkril vir blizu predsednika in dodal, da jo je brez zadržkov zavrnil. Kot je še izdal vir iz kabineta, Obami ni všeč niti njen zaročenec Kanye West, ki naj bi ga celo označil za bedaka.

Da je Kim velika podpornica Obame, je javno povedala že med njegovo zadnjo predsedniško kampanjo in tudi izrazila željo, da hoče biti del nje. A Obama in njegova ekipa menda nočeta imeti opravka z njo, saj ne predstavlja mlade in "kul" podobe, s katero se hočejo kazati svetu in ZDA. "Kim je politična oseba, a da bi bila del politične kampanje, je zadnja stvar, ki si jo nekdo, ki je resen in meri na izvolitev, želi," so sporočili pred dvema letoma.

In stvari se še danes niso spremenile. Ko se je Kim pred nekaj dnevi udeležila dobrodelnega dogodka kandidatke za kongres Marianne Williamson, na politikih ni pustila dobrega vtisa, saj se je na dogodku pojavila v neprimerni obleki s preglobokim dekoltejem. Veliko bolj kot Kim je bila priljubljena Katy Perry, ki je v nasprotju z resničnostno zvezdnico sodelovala pri Obamovi kampanji. "Katy je na drugačni ravni kot Kim, njo imajo vsi radi. Kim je kontroverzna, zato je zelo tvegano, če bi jo kdorkoli vključil v svojo kampanjo," je zaključil vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.