Magazin > VIP
48 ogledov

Kaj bo Tamara počela v ZDA?

Tamara Popovič je skrivnostna. Žurnal24 main
24-letna Tamara Popovič, ki ji je izbor za miss Hawaiian Tropic 2008 prinesel naslov prve spremljevalke, te dni skrbi predvsem za svoje zdravje.

Že od novega leta je prikovana na posteljo, saj je zbolela za gripo, ki ji je vzela precej moči. Te dni se tako že počasi postavlja nazaj na noge, vendar ima vse manj časa, saj februarja odhaja v Ameriko na skrivnostno pot. "Gre za posel. Za kaj točno, pa ne bom izdala, saj se mi včasih dogaja, da če o kaki stvari preveč in prehitro govorim, potem vse skupaj pade v vodo," je povedala zgovorna temnolaska.

Obljublja, da pela zagotovo ne bo, ampak se bo lotila projekta, ki bo marsikoga presenetil. "Tokrat odhajam zgolj za petnajst dni, junija pa se v Ameriko vračam za pol leta ali morda za vedno, saj si pri nas zelo omejen, tam pa imaš veliko več možnosti za ustvarjanje," je še dodala Tamara, ki bo te dni podpisala tudi pogodbo s frizerskim salonom Lassana, katerega obraz bo postala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.