Magazin > VIP
30 ogledov

Kaj Clooneyjeva mati meni o bodoči snahi

George Clooney Nina Clooney Reuters
Zaroko svojega sina Georgea Clooneyja je potrdila tudi njegova mama. Razkrila je, kaj si misli o svoji bodoči snahi.

Očitno je potreboval kar nekaj romanc in let za odločitev, da je čas, da gre pred oltar. 52-letni George Clooney se je zaročil z Amal Alamuddin, nad njo pa je navdušena tudi njegova mama Nina Clooney. "Presrečna sem, Amal je čudovito dekle. Zelo mi je všeč, je lepa in pametna. Niti malo nismo presenečeni, ko sta nam povedala, da sta se zaročila, smo pa zelo srečni," je povedala.

Bodoča tašča je svojo snaho spoznala pred enim letom, ko je bila s svojim možem na zabavi pri ameriškem predsedniku Baracku Obami. Ta dan je bil izjemno pomemben, saj je George javnosti pokazal, da ima z Amal resne namene, je izdala mama.

"Georgeu je zelo pomembno, da sta na isti intelektualni ravni. Njeno življenje je čisto drugačno od hollywoodskega. Ne more se primerjati z niti eno od njegovih prejšnjih ljubic. Ona je odvetnica in je čudovita. Je zelo pametna ženska in je na višku svoje kariere. Imata isti smisel za humor in zabavo, oba sta zelo skrbna," je dodala bodoča tašča.

Nad Amal pa je navdušen tudi njegov oče Nick Clooney. "Navdušena sva. Imela sva se priložnost pogovarjati s to čudovito žensko in oba sta čudovita človeka. Navdušena sva nad njuno zaroko in jima želiva vse najboljše."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.