Magazin > VIP
16283 ogledov

Kaj danes počneta Bojan Križaj in Primož Ulaga?

bojan križaj Gregor Fenn
Nekdanja športna asa imata skupno strast.

Smučarska legenda Bojan Križaj, ki je tretjinski lastnik hotela na Jahorini, je smučke zamenjal za golf palice. Kot je znano, naš nekdanji smučarski as golf turnirje celo organizira. To pa ni njegov edini konjiček ...

"Golf je moja velika ljubezen, ki jo gojim že 20 let in moram priznati, da mi je res zlezel pod kožo. Že od začetka sem zvest igrišču Bled, ki se s prenovo danes uvršča med najboljša igrišča doma in po svetu, zato sem vesel, ko lahko tujcem, ki so na obisku v Sloveniji, pokažem to igrišče in razkažem lepote Bleda. Poleg smučanja in golfa pa imam še eno strast, to pa je motor. Z motoristično družbo radi odvihramo kam na lepše, no, srečo pa imam, da se tudi moja partnerka Špela rada poda na kakšno pustolovsko vožnjo, tako da zagovori doma niso potrebni. Če jo uspem pa malo bolje navdušiti še za golf, sem pa zmagal,“ se je pošalil Križaj.

primož ulaga | Avtor: Gregor Fenn Gregor Fenn

Na golf igrišču pa boste srečali še eno slovensko športno legendo, nekdanjega smučarskega skakalca in nekdanjega direktorja nordijskih reprezentanc Slovenije, Primoža Ulago, ki pa se poslovno ukvarja s prodajo naravnega gnojila BioGuana, bolj znano kot gnojilo iz netopirjevih iztrebkov, ki jih nabirajo v globokih jamah. "Z dolgotrajnim učinkovanjem obnavlja in zdravi zemljo ter izboljšuje odpornost rastlin,“ piše na njihovi spletni strani. Kot je razvidno iz Ajpesa, je imelo to podjetje lani 134 tisoč evrov prihodka in 694 evrov dobička.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 5
  • sam50 09:30 02.julij 2019.

    Nekateri ob milijonskih pufih še kar lagodno živijo,drugi so bili malo pametnejši in so svoj denar pravilno naložili,pa tudi njim ni slabega....

  • matermila 01:58 01.julij 2019.

    Kot je razvidno iz Ajpesa, je imelo to podjetje lani 134 tisoč evrov prihodka in 694 evrov dobička.-To Ulaga,kako pa kaj Bojči.Igra golf,vozi motor,smuča,dolguje pa okoli milijon €.Enim še kar gre,ni kaj.

  • marsal 12:57 30.junij 2019.

    Križaj je ena večjih "zgub" !