Magazin > VIP
29 ogledov

Kaj ima Depp za bregom?

Johnny Depp EPA
Ima Johnny Depp slabo vest? Vanessi Paradis, s katero se je zdaj tudi uradno razšel, bo izplačal 124 milijonov evrov. In to kljub dejstvu, da nista bila poročena.

Johnny Depp je Vanessi Paradis, s katero je 14 let živel na koruzi, pripravljen izplačati 124 milijonv evrov, čeprav, kot pravijo odvetniki, Vanessa nima pravice do polovice njegovega premoženja. "Če bi bila poročena, bi lahko zahtevala 50 odstotkov njegovega premoženja, ker pa nista bila poročena, to ne velja. Takšen znesek bi morala iztožiti, kar bi obe strani lahko drago stalo," je povedal odvetnik Robert Nachshin.

Zdaj se vsi sprašujejo, zakaj je Depp tako radodaren. Ima slabo vest? Se želi izogniti ločitveni vojni? Plačuje Vanessin molk? Ugibanj je veliko, tako kot govoric, da je Johnny Vanesso že večkrat prevaral. Kljub temu pa oba trdita, da sta se razšla kot prijatelja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.