Magazin > VIP
859 ogledov

Kaj je blatna Jerica Zupan v "štiklah" delala sredi njive?

antena
Ekipa Anteninega zajtrka je za Gverilski cover »žrtvovala« simpatično svetlolasko.

Kot je v navadi vsak drugi četrtek je ekipa Anteninega zajtrka tudi tokrat udarila s svežim Gverilskim coverjem. Jerica, Žan, Sebo in Birko so priredili svetovno uspešnico Body (Loud Luxury feat. Brando) in jo naslovili Koma. Cover, ki je že 34. po vrsti govori o aktualni temi, s katero se marsikdo sooča v tem letnem času in sicer spomladanski utrujenosti. Ekipa se je na snemanje odpravila na bližnjo njivo, kjer je posnela nekaj začetnih kadrov v zelenem, a tudi blatnem okolju. "To je naš prvi posnet cover na Turbo maximusu sredi njive," je v smehu zaupal Jean Ferbežar.

antena | Avtor:

 Jerica, ki je rada vedno urejena pa se je na snemanje podala kar v gležnarjih z visoko peto. "Na vsakem snemanju gverilskega coverja se zgodi kaj smešnega ali nepredvidljivega. Režiser Uroš Bitenc mi ni povedal, da bomo snemali sredi njive. Sicer ne bi bilo nič narobe, če ne bi prejšnji dan deževalo, jaz pa sem imela res krasno obutev – nove petke. Lahko si predstavljate koliko zemlje se je nabralo okoli, za čiščenje pa sem porabila kake pol ure. K sreči je na snemanju tako zabavo, da pozabimo na take malenkosti in vemo, da so včasih potrebne žrtve – v tem primeru so najkrajšo potegnili moji lepi čevlji, ki to niso več," je povedala voditeljica in dodala, da je največ dela imela njihova čistilka Jana, saj so bili blatni prav vsi.

Sicer pa imajo do sedaj vsi Gverilski coverji skupaj že skoraj 9 milijonov ogledov na socialnih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.