Magazin > VIP
564 ogledov

Kaj je Veroniki Žajdela svetoval Clooney

veronika žajdela
1/2
Ana Fetih
Zvezdnike na beneškem filmskem festivalu lovi tudi radijska voditeljica Veronika Žajdela.

Je naši estradnici uspelo nekaj, kar tujim ni, in to je ujeti Georgea Clooneyja? "Verjetno mi je uspelo, ker so bile okoli mene same devetdesetletnice in sem mu padla v oči. Glede na to, da sem manjša od njega, me je celo opozoril: 'Le glej, da boš v fotografski objektiv ujela oba.' In kaj naredim jaz ... Ko sem ga končno ujela, sebe fotografiram le v čelo. Tako imam zdaj spomin svojega čela z Georgeem Clooneyjem, a je tako vsaj moja brazgotina na čelu končno za nekaj dobra. Nihče mi ne more očitati, da na fotografiji nisem jaz (smeh)," nam je zaupala Veronika Žajdela, ki na beneškem filmskem festivalu tako kot mi lovi zvezdnike.

Ponesrečene fotografije z nami ni želela deliti, saj pravi, da je to osebni spomin, nam je pa zato pokazala dve drugi. Na eni izmed njih je ulovila tudi Sandro Bullock in nam zaupala, da kljub mladostnemu videzu posnetki od blizu lepo izdajo sledi estetskih popravkov.

Prav nič popravljena pa ni naša voditeljica, ki je seksi tudi po le treh odspanih urah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.