Magazin > VIP
566 ogledov

Kaj ji je za štiridesetko podaril Matic?

Matic Ajdič, Oriana Girotto Mediaspeed.net
Oriana Girotto odlično skriva svoja leta. Bi verjeli, da je pred kratkim dopolnila že štiri desetletja?

Priljubljena voditeljica Oriana Girotto, ki je 9. aprila dopolnila štirideset let, je jubilej v krogu prijateljev proslavila prejšnji teden. "Bilo nas je okoli štirideset, praznovali pa smo v lokalu, ker se običajno dobivamo. Kuhala sem sama, pripravila sem svoje običajne specialitete, kot je lazanja in ostale dobrote. Glede na to, da sem povabila veliko glasbenikov, je bilo zanimivo, da nihče ni igral, saj je to njihova služba in jih nisem želela moriti," nam je zaupala Oriana in izdala, da so jo prijatelji presenetili s številnimi nepričakovanimi pozornostmi: "Dobila sem veliko daril, česar nisem pričakovala. Veliko dobrih vin, knjig in rokerskih zapestnic."

Kaj pa je lepi voditeljici podarila njena nova ljubezen, kitarist Matic Ajdič? "Kot ljubitelj osemdesetih let, mi je podaril originalna očala Ray-Ban," je še izdala do ušes zaljubljena Oriana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.