Magazin > VIP
20 ogledov

Kaj naj podeduje od Willa in kaj od Kate?

princ William, Kate Middleton FameFlynet
Princ William in njegova soproga Kate imata nemalo dobrih lastnosti. Preverite, katere gene je, če je vse po sreči, nasledil njun mali princ …

Po Kate milina, lepota, inteligenca ...

Milina: Vojvodinja je eleganco in milino kazala že vse od začetka zveze s princem Williamom. Tudi ko sta se leta 2007 za kratek čas razšla, je obdržala dostojanstvo in svoje ljubezenske težave obdržala zase. To so zagotovo kvalitete, ki jih bo prenesla na sina.

Lepota: Kate je prava lepotica. Tople oči, sijoči lasje, atletska postava … tudi mali princ bo zagotovo pravi srček!

Športne sposobnosti: Middletonova je na hokejskem igrišču dokazala, da ima dobro razvite športne sposobnosti, ki jih bo zagotovo prenesla na svoje potomce.

Inteligenca: Vojvodinja ni le lepa, temveč tudi pametna. Navsezadnje je iz umetnostne zgodovine diplomirala na eni od najbolj prestižnih fakultet v Veliki Britaniji – St. Andrews, kjer je tudi spoznala princa Williama. Tudi princ bo imel na voljo najboljšo izobrazbo, Kate pa mu bo zagotovo rada pomagala pri domačih nalogah.

Ponižnost: Ravno to je lastnost, ki jo med ljudmi naredi tako priljubljeno. Zagotovo bo v tem duhu vzgajala tudi svoje potomce.

Po Williamu modra kri, super prababica in ...

Modra kri: Princ William je princ in bodoči kralj, njegov sin je tako tretji v vrsti za prestol. Ni je čez kraljevo moč!

Pogum: Princ William je član kraljevske letalske flote, bojeval se je že na številnih frontah in bil del številnih iskalnih in reševalnih ekip. Pogum je zagotovo dobra popotnica tudi za njegove potomce.

Človekoljubje: Dobrodelnost je del kraljevih dolžnosti in Will sodeluje s številnimi organizacijami. S Kate sta se odrekla poročnim darilom in raje zbrala denar, ki je šel v Williamov in Harryjev sklad za dobrodelne namene. Tudi novi princ bo verjetno vključen v številne dobrodelne projekte.

Še več športnih genov: Tako kot Kate je odličen športnik tudi Willis. V polu tekmuje že leta in po vsej verjetnosti bo igrišča za polo osvajal tudi mali princ.

Super prababica: Da imaš za prababico britansko kraljico, ni kar tako, morda pa bo malemu princu celo dovolila, da pomeri njeno krono.

Komentarjev 1
  • momentum 16:48 24.julij 2013.

    A je ta članek pisal osnovnošolec?? Tako retardiranega zmazka pa že dolgo ne!!