Magazin > VIP
40 ogledov

Kaj numerologija pravi o Tini, Roku in Robertu

zlata lisica maribor slalom tina maze
1/3
Saša Despot
Numerologinjo Lili Sorum smo povprašali, kaj osebne številke povedno o naših treh prvakih na dilcah, na katere smo bili včeraj spet hudo ponosni.

Tina Maze, rojena 2. maja 1983
"Tina je je odločna mlada ženska, ki se zaveda svojih ciljev in jim je predana. Močna energija števila 1 v kombinaciji s številom 8 ji daje pogum in zagon, da vedno znova išče sveže pristope. To lepo kaže tudi s svojo pesmijo. Tina je namreč oseba pionirske energije, zato se bo podala na neznana pota in raziskovala življenje. Ker je pripravljena za svoj uspeh pridno delati, je predvidevati, da bo uspešna v vsem, česar se loti."

Lili dodaja, da je bilo leto 2012 Tinino osebno leto 3, "ki nosi srečo in spodbuja umetniško plat našega življenja. V tem času obujamo notranjega otroka ter se bolj intenzivno izražamo, zato ni nič nenavadnega, da se je ravno v tem času odločila preizkusiti še kot pevka."

Robert Kranjec, rojen 16. julija 1981
"Robert je rahločutna in senzibilna oseba, ki rada priskoči na pomoč. Ker ima zelo razvito intuicijo, posluša predvsem svoj notranji glasek. Omeniti gre njegov karmični dolg v zapisu dneva in meseca rojstnega dneva: 16. 7., ki mu včasih lahko nagaja, ko je treba zaupati vase. Pomembno je, da je suveren."

Robertu je lansko leto prineslo veliko novega, pravi Lili. "Nanj je vplivalo število 1, ki je od Roberta zahtevalo veliko samoiniciative ter predvsem veliko samostojnosti. Morda se je počutil prepuščenega samemu sebi, kajti vse delo je moral opraviti sam. To je tudi leto prebojev in močnih sprememb. Leto hitrosti. Leto leta. V letu 2013 se bi veliko perečih tematik v njegovem življenju umirilo."

Rok Marguč, rojen 25. maja 1986
"Rok je podobno kot Tina podjeten mladenič, ki zna izkoristiti začetni zagon in navdušenje v svoj prid. Dobro se zaveda, kaj je potrebno, da bi dosegel svoje cilje, in okolici se morda zdi, da je perfekcionist; medtem ko pravzaprav gre za to, da fant dobro pozna svoje zmožnosti. Njegovo mnenje, naj bo o njem ali o čem drugem, temelji na dejstvih in podatkih, ne le bajeslovnih besedah."

Leto 2012 mu je zaradi energije števila 8 dajalo energijo podjetnosti in učinkovitosti, razlaga Lili in razkriva njegovo leto 2013: "V letu 2013 ga čakajo nagrade za delo v preteklem letu. To je čas resnice. Kolikor smo se trudili, toliko nas bo življenje nagradilo in nam olajšalo uspeh. Čaka ga razpoznavnost."

Komentarjev 1
  • mihatirs 14:42 28.januar 2013.

    vauu, jz pa google bi tud tole spisala v 15minutah!