Magazin > VIP
782 ogledov

Kaj obžaluje Vesna Milek?

vesna milek mediaspeed
Vesna Milek je povedala, da včasih obžaluje, da nekaterih stikov s slavnimi osebami ni obdržala, čeprav se je pokazala priložnost za to.

"Žal mi je za številne stike, ki jih nisem ohranila. Pač nisem tip ambicije in načrtov, ravnam se po trenutnem navdihu," je na vprašanje, ali ji je žal, da ni ohranila stikov s Javierjem Bardemom, za revijo Obrazi povedala Vesna Milek.

Novinarka je namreč navdušila kar nekaj tujih zvezdnikov in umetnikov, čeprav se sama na to ni preveč ozirala. Povedala je, da jo je marsikateri intervju spremenil, izpostavila je predvsem španskega igralca. "Spomnim se, da sva se pogovarjala vse mogoče, od Francove diktature in njegove prve vloge transvestita do seksa s Penelope Cruz v filmu Pršut, pršut ..." je povedala novinarka in pisateljica in dodala: "In ja, žal mi je, da takrat zaradi nekakšne provincialne sramežljivosti in v imenu 'profesionalnosti' nisem jemala resno njegovega povabila, da pogovor nadaljujemo pozneje, ob kozarcu vina."

Ob vprašanju, kdaj se je počutila najbolj fatalno pa je odgovorila: "Kdaj? Vsak dan," in dodala, da bi morala biti vsaka ženska fatalna za vsaj enega moškega.

Komentarjev 1
  • h3o 09:26 23.junij 2015.

    povsod je kurbarija! v reality shovih v reklamah, še kos sira ti odreže baba v žabastih nogavicah! Vsi se kvarjajo s tem, kam ga je vtaknil in komu je nastavila!