Magazin > VIP
38 ogledov

Kaj počne Vesna Janković?

vesna janković sašo radović mediaspeed
Nekdanja snaha ljubljanskega župana, Vesna Janković, skrbno skriva zasebno življenje, pa čeprav ga bo kmalu razkrila širni Sloveniji.

Vesna Janković je ena od znanih Slovencev, ki bo kmalu v novem resničnostnem šovu razkrila, kako je videti njen vsakdan. Svojih otrok in zasebnosti ne bo izpostavljala, je povedala za revijo Story, za katero je razkrila tudi, s čim se trenutno ukvarja. "Zaposlena sem z nekaterimi projekti, povezanim z mojim poklicem, torej marketingom in investicijami." S tem je odgovorila na vprašanje, ki si ga je postavljal marsikdo. Ima tudi idejo o piškotih, ki bi jih ljudje dobili ob kavicah, poimenovala pa bi jih po svojima otrokoma: Vall&Julia.

Sicer pa je za omenjeno revijo razkrila tudi, da se njeno življenje še vedno ni umirilo po tistem, ko smo pisali, da se je razšla z možem Juretom in srečo našla z osebnim trenerjem Sašem Radovićem. Hkrati pravi, da še vedno razmišlja o selitvi v tujino.

Glede ljubezni racionalna

"Imam izredno malo prijateljev, le ti so ob meni vrsto let! Sem tekač na dolge proge!" razlaga in dodaja, da je do ljudi zelo nezaupljiva, prav tako težko pristane na ljubezen na prvi pogled. "Hm ... stara sem 37 let in na ljubezen gledam zelo racionalno!" In medtem ko je v sveži zvezi s Sašem, ostaja v rednih stikih tudi z bivšim možem. "Jure je človek, s katerim bom že zaradi otrok vedno povezana! Imava prijateljski, korekten odnos. S celotno družino Janković me bosta otroka vedno povezovala, ostali smo v dobrih odnosih."

Komentarjev 1
  • Veteran 19:39 23.februar 2014.

    Kaj novinarji nimate boljšega dela kot skakati in pisati o neki nepomembni priležnici Jasni?!