Magazin > VIP
38 ogledov

Kaj pomeni Mileyjin novi tatu?

Miley Cyrus, tetovaža Reševalni pas/Twitter
Miley Cyrus je na Twitterju objavila sliko svojega novega tatuja z znakom enakosti, ob njem pa pripisala: "Ljubezen je enaka za vse.“

Namen nove poslikave Miley Cyrus na njenem prstu naj bi bil izraziti podporo pravicam istospolnih usmerjenih. Ko je eden izmed sledilcev povprašal samozvano kristjanko Miley, kje v bibliji "Bog pravi, da je homoseksualnost" v redu, mu je ta odgovorila z vprašanjem: "Kje v bibliji piše, naj sodimo druge? Ne piše. BOG je edini sodnik, dragi. Bog je ljubezen." Vendar pevke in igralke drugačno mnenje od njenega ne moti. "Vsak ima pravico do svojega mišljenja," pravi.

Mileyjina podpora homoseksualni skupnosti sicer ni nikakršna novost. V nekem intervjuju marca lani je 18-letnica povedala, da so bili razlog za njen začasni umik s Twitterja oktobra leta 2009 delno vsi negativni odzivi na njeno izraženo podporo pravicam homoseksualcev. "Povedala sem, da verjamem v zakon istospolnih parov, ker bi morali vsi imeti pravico ljubiti drug drugega," je povedala. "Dobila sem sovražna sporočila, da sem slab človek."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.