Magazin > VIP
51 ogledov

Kaj se dogaja s Hollywoodom?

Cory Lisa Gia Lee
1/4
Žurnal24 main
V dobrem mesecu dni so v Hollywoodu umrli štirje zvezdniki, dva sta si življenje vzela sama. Le kaj se dogaja med najbolj slavnimi griči?

V začetku tedna smo izvedeli, da si je s strelom v glavo življenje vzel 29-letni igralec Lee Thompson Young, ki je zaslovel s serijo Rizzoli & Isles. Kaj ga je gnalo v takšno početje, ni znano. Le nekaj dni pred njim je umrla Lisa Robin Kelly, bolj znana kot Laurie iz serije Oh, ta sedemdeseta. Umrla je v spanju, na kliniki za zdravljenje odvisnosti, kamor se je prostovoljno vpisala le nekaj dni prej. Zaenkrat še ni znano, kaj je povzročilo njeno smrt, saj bodo toksikološki rezultati obdukcije znani šele čez nekaj tednov. Istega dne kot Lisa je umrla tudi Gia Allemand, 29-letna zveznica šova The Bachelor, ki se je obesila.

Le dober mesec pred tem pa je javnost povsem šokirala smrt zvezdnika serije Glee, Coryja Monteitha, ki je umrl v svoji hotelski sobi. Rezultati obdukcije so kasneje pokazali, da je umrl zaradi mešanice drog in alkohola.

Vsebine poslovilnih pisem Leeja in Gie, če sta ju pustila, še niso razkrili, a kot kaže jima slava ni prinesla sreče. Enako bi lahko rekli za Coryja in Liso, za katero se prav tako ugiba, da so jo najverjetneje pokopale droge. Cory je bil odvisnik že od najstniških let, Lisa pa jim je podlegla pred nekaj leti. Ob tem se marsikdo sprašuje, če Hollywood bolj onesrečuje kot osrečuje zvezdnike in jih pelje v gotovo smrt? Ne pozabimo, da si je letos življenje vzela tudi country zvezdnica Mindy McCready, maja pa je zaradi drog umrl raper Chris Kelly.

Da hollywoodski griči res prinašajo nesrečo, pričajo tudi številne druge smrti mladih zvezdnikov, ki jih je pokopal pritisk slave. V tej galeriji si oglejte, kdo ji je podlegel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.